Méhecske csoport

Korcsoport:

4-5 év

Létszám:

25

Nyitvatartás:

6.30 - 16.00

Napirend:

A Méhecske csoportba 25 vegyes életkorú gyermek jár, a két óvó néni: Kriszta néni és Anita néni, a dajka Timi néni. Célunk a családi nevelés és az óvodai nevelés összehangolása, az érzelmi biztonság megalapozása. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink jól érezzék magukat az óvodában, a csoportban. Fogadják el egymást, beszélgessenek, hallgassák meg türelmesen társukat. 

Arra törekszünk, hogy az új csoportösszetétel új barátságokat formáljon. Fontos számunkra, hogy a gyermekek pozitív, közösségi élményként éljék meg, és szívesen vegyenek részt az ünnepek,  jeles napok, hagyományok ápolásában. Ismerjék meg és sajátítsák el a csoportban kialakított szokás- és szabályrendszert, melynek szerves része a mindennapos verselés, mesélés, ének, testmozgás, a sok-sok kézműves foglalkozás. A környezettudatos magatartás megalapozására nagy hangsúlyt fektetünk. 

A gyermekek egy kényelmes, napfényes, közvetlen udvarkapcsolattal rendelkező csoportszobában töltik mindennapjaikat. Az óvodáskorú gyermek fejlődésében a legfontosabb a szabad játék, erre a csoportszobában és az udvaron is számos lehetősége nyílik gyermekeinknek. Ezen felül kihasználjuk az óvoda sószobáját, nagyméretű tornatermét is. Úgy érezzük, hogy a gyermekek szeretnek hozzánk járni, családias, nyugodt légkör jellemzi csoportunkat, erre a gyermekek mosolya a legjobb bizonyíték.

Méhecske csoport programja tartalmazza

  • Napi háromszori étkezés, minőségi alapanyagokból
  •  Naponta friss zöldség/gyümölcs fogyasztás
  •  Lehetőség fél napos óvodában töltött időre (12.30-ig)

Jelenleg (felmenő rendszerből adódóan) minden középső- és nagycsoportos óvodásunk a vegyes életkorú Méhecske csoportba jár.

MÉG VAN IDŐD:

2022 április 21-ig beiratkozni

N
Ó
P
M