Katicabogár csoport

Korcsoport:

3-4 év

Létszám:

25

Nyitvatartás:

6.30 - 16.00

Napirend:

A Katicabogár csoport 25 fős homogén életkorú gyermekekből álló kiscsoport. A gyermekek életében az első közösség, az első lépés a szocializáció, társas kapcsolatok kialakulása felé. Éppen ezért nagyon fontos az első benyomás az óvodába belépéskor. A csoportszobánk barátságos, meleg, a kisebbek számára oly fontos „kuckózási” lehetőséggel, valamint életkoruknak megfelelő játékeszközökkel ellátott. Ami azonban a legfontosabb, hogy meghitt, bensőséges légkör fogadja a hozzánk érkező gyermekeket, ahol boldogan játszhatnak. A kreatív tevékenykedésre sarkalló környezet biztosításával segítjük képességeik kibontakozását. „Szívünk csücske”, az egészséges életmódra nevelés, azon belül is a sokoldalú mozgástevékenységek, melyekhez kiváló helyszín az óvoda jól felszerelt, hatalmas tornaterme, udvara, sószobája és kirándulásra alkalmas környezete.

A csoport tagjai az évek során majd így fejlődnek apró magból, palántából „faiskolába” való csemetévé, akik jó szívvel emlékeznek vissza az óvodás éveikre.25

Katicabogár csoport programja tartalmazza

  • Napi háromszori étkezés, minőségi alapanyagokból
  •  Naponta friss zöldség/gyümölcs fogyasztás
  •  Lehetőség fél napos óvodában töltött időre (12.30-ig)

Az összes óvodába érkező kiscsoportos gyermek a Katicabogár csoportban kezd, amely után a következő évtől a Méhecske  vagy a Pillangó csoportban folytatja ballagásig.

MÉG VAN IDŐD:

2022 április 21-ig beiratkozni

N
Ó
P
M