Gyakran ismételt kérdések

Gyakran feltesznek nekünk kérdéseket, melyekre megszülettek a válaszok. Amennyiben további kérdései lennének, írjon nekünk egy e-mailt, és válaszolni fogunk. A címünk eléréséhez kattintson ide.

Hétfőtől csütörtökig 6:30-16:30-ig, pénteken 6:30-16:00

Naponta háromszori étkezés van az óvodában, valamint minden nap friss gyümölcsöt/zöldséget is fogyasztanak a gyermekek.

Három csoportos az óvoda. Jelenleg két csoporttal működünk, de hosszú távú célunk a három homogén csoport működtetése.

Az intézmény környezeti fekvését is kihasználva nagy hangsúlyt fektetünk a játékos és cselekvéses formában történő környezeti nevelésre. Ezentúl kiemelten fontos területe programunknak az egészséges életmódra nevelés, azon belül a mozgástevékenységre.

Csoportonként 25 gyermek befogadására van lehetőségünk.
Az óvodának a Rudnay Sándor Alapítvány a fenntartója. Annak ellenére, hogy alapítványi fenntartású az intézmény, a szülőknek nem kell térítési díjat fizetniük gyermekük óvodába járásáért.
Nem egyházi fenntartású az óvoda, azonban keresztény értékrend szerint neveljük a gyermekeket. Mit jelent ez a mindennapokban? Nem kérünk keresztlevelet az óvodai beiratkozáskor, nem kötelező vasárnaponként szentmisére járni, de abban kérjük a szülők együttműködését, hogy legalább passzív formában fogadják el a keresztény értékrend szerinti nevelést, valamint támogassák a keresztény hagyományok ápolását.

Kérdésed van? Megadjuk a választ. Cím:

ovititkar@mandulaviragovi.hu