Cserny Szilvia

ovódavezető

Végzettségem:

óvodapedagógus

Tapasztalatom:

17 év

Erősségem:

kiváló vezetői készség

Cserny Szilvia

óvodavezető

Cserny Szilvia vagyok, az óvoda vezetője. Meggyőződésem, hogy a játékokkal teli, a gyermekek érdeklődése iránti maximális nyitottság, személyes odafigyelés vezet a boldog, kiegyensúlyozott felnőttkorhoz. Neveltetésemből is fakadóan fontosnak tartom a keresztény értékrend szerinti nevelést. Hivatásomat ezekre az oszlopokra alapozom. Az óvónői szakközépiskolai és felsőfokú óvodapedagógusi, valamint a tanítói képesítéseimet jól tudom kamatoztatni az óvodás korú kisgyermekek iskolába való átmenetének figyelemmel kísérésében. A közoktatás vezetői végzettségemnek megfelelő gyakorlatot még iskolaigazgatóként szereztem.

17 éves pedagógusi tapasztalatom van. Elhivatottságom, aktivitásom, érdeklődésem a pálya iránt nem lankadt, sőt egyre nagyobb terveket szőve nézek az új kihívások elé. A fenntartó Rudnay Sándor Alapítvány felkérésére, mely szerint vállalnám-e a 2021/22-es nevelési évtől a Mandulavirág Óvoda vezetői feladatainak ellátását, örömmel mondtam igent. Az előttem álló nehéz, de szép feladatnak legjobb tudásom szerint igyekszem helytállni; következetesen, kiszámítható magatartással, megbízhatóan, megtartva az emberségesség, megértő készség emberi tulajdonságait. Fontos számomra, hogy az óvoda munkatársai kiegyensúlyozott, családias légkörben, örömmel dolgozzanak munkahelyükön. Szabadidőmben szívesen olvasok, kézimunkázok, utazok és sportolok.

 

olvasás, kézimunkázás, utazás, sport

„Ha az életedet valami nagyon jónak és nemesnek akarod szentelni, valami szentnek, sőt isteninek, akkor neveld az ifjúságot.” (Don Bosco)